scootmobielers genieten van gezellige tocht

De eerste scootmobieltocht vanuit Lemelerveld is dinsdagmiddag prima verlopen. Met zo’n vijftien scootmobielers kende de eerste editie een alleraardigste opkomst.

Voor Kulturhus De Mozaïek werd er vertrokken voor een rit in de richting van Lemele. Voor de deelnemers een lekker moment om even buiten te zijn en wat gezelligs te doen. En dat ook nog eens in het gezelschap van leeftijdsgenoten. Bij de zorgboerderij aan het Zandeind werd er gestopt voor een koffie-/theestop. Bovendien kregen de deelnemers er een rondleiding. Omstreeks 16.15 uur kwam men weer terug bij De Mozaïek en daar werd nog even nagekeuveld over de fraaie tocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.