school of rock en butthole surfers in heino

Het Amerikaanse opleidingsinstituut ‘School of Rock’ brengt deze zomer een werkbezoek aan Summercamp Heino. Leerlingen van de school repeteren tot en met 17 juli op Summercamp. Dat doen zij met leden van de roemruchte Amerikaanse rockers van ‘The Butthole Surfers’. In Nederland is deze band niet zo bekend, maar in de Verenigde Staten draait de band al drie decennia mee en heeft het een echte cultstatus.

Zo was wijlen Nirvana-zanger Kurt Cobain één van de trouwste fans van de band. In Nederland geeft de band een eenmalig optreden in de Amsterdamse Melkweg op dinsdag 15 juli. Daaromheen zijn er repetities op Summercamp Heino, met medewerking van de vaak nog jonge leerlingen van de ‘School of Rock’ die de band ook zullen begeleiden bij het optreden in Amsterdam. Na het verblijf in Heino gaat de band op tournee met een bus van vervoerder Elbo, eveneens afkomstig uit Heino.

De keuze voor Summercamp voor het verblijf en repetitie rondom het optreden in de Melkweg was overigens snel gemaakt. De schoolleiding van ‘School of Rock’ was onder de indruk van de ongedwongen sfeer op het park en de uitgebreide faciliteiten die het mogelijk maken om uitgebreid te repeteren, zonder klachten over mogelijke geluidsoverlast. En wie het repertoire van de ‘The Butthole Surfers’ kent, zal beamen dat de vrije ligging van het Summercamp Heino in dit geval geen overbodige luxe is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.