salland centraal populair in het buitenland

Ik ga op vakantie en neem mee… Salland Centraal. Want daar lijkt het wel een beetje op als we Google Analytics er op na slaan. We worden van over de hele wereld bekeken. Ook in de gaten gehouden misschien wel. We zouden het mooi vinden als we deze vakantietijd van ‘all over the world’ reacties krijgen van Sallanders die op pad zijn. Reageer op de site, stuur een mail met tekst en foto. De achterblijvers zijn nieuwsgierig. Maak ze gerust jaloers.

Gisteren zaten onze meeste buitenlandbezoekers in Duitsland. In Frankrijk en Engeland worden we ook bekeken, net als in de States, Canada, och eigenlijk overal zoeken ze het Sallandse nieuws wel een beetje. Zelfs vanuit China hadden we een hit. Eentje maar, we zijn razend benieuwd wie dat was. En is er toevallig een Sallandse reisgroep naar Chili? Daar hadden we 22 hits. Wel een beetje veel. Vooral als je dat afzet tegen Colombia. We weten dat daar een Raaltenaar naar toe vloog naar aanleiding van het Salland Festival, dus die ene hit daar is wel te verklaren.

Peru, Brazilië, Noorwegen, Zuid Afrika… We stellen ons voor dat je daar een internetcafé induikt, even je mail checkt, nog snel even op Salland Centraal vluchtig door het laatste nieuws leest en dan weer vrolijk de zon in. Maar is dat zo? Uit onze statistieken blijkt dat men hoe verder weg, juist langer op onze site vertoeft. Er worden dan meer pagina’s aangeklikt en soms blijft de bezoeker wel een half uur hangen.

Een van Onze Mannen is trouwens zelf ook op vakantie. Die zit in België, of vanwege het slechte weer in de Ardennen zit hij nu misschien wel in Frankrijk. Vanuit België hebben we de afgelopen periode in ieder geval geen enkele hit kunnen ontdekken. Die komt dus straks weer heel uitgerust terug. En zo hoort het!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.