rtv raalte live bij roggemaaiersdag raalte

De Roggemaaiersdag is altijd een groots evenement in Raalte, net als in Luttenberg. Aankomende zaterdag is het weer zover: Dan wordt er weer op een traditionele manier rogge gemaaid in Raalte en wordt de nieuwe Sallandse Boer gekozen. RTV Raalte is erbij.

Tijdens het radioprogramma ‘Raalte deze week’ houden Geert Hannink en Benne Solinger de luisteraars live van alle ontwikkelingen op de hoogte. Er staan bijvoorbeeld interviews met wethouder Ben Haarman en pastoor Verwey op het programma. Ook de nieuwe Sallandse Boer wordt natuurlijk met vragen geconfronteerd. Overigens worden er ook opnames gemaakt voor de televisie van RTV Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.