Home / archiefcentraal / rtv raalte live bij roggemaaiersdag raalte

rtv raalte live bij roggemaaiersdag raalte

De Roggemaaiersdag is altijd een groots evenement in Raalte, net als in Luttenberg. Aankomende zaterdag is het weer zover: Dan wordt er weer op een traditionele manier rogge gemaaid in Raalte en wordt de nieuwe Sallandse Boer gekozen. RTV Raalte is erbij.

Tijdens het radioprogramma ‘Raalte deze week’ houden Geert Hannink en Benne Solinger de luisteraars live van alle ontwikkelingen op de hoogte. Er staan bijvoorbeeld interviews met wethouder Ben Haarman en pastoor Verwey op het programma. Ook de nieuwe Sallandse Boer wordt natuurlijk met vragen geconfronteerd. Overigens worden er ook opnames gemaakt voor de televisie van RTV Raalte.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.