Home / archiefcentraal / rohda krijgt gelijk met sv raalte kunstgras

rohda krijgt gelijk met sv raalte kunstgras

Rohda Raalte krijgt tegelijk met SV Raalte kunstgras. Dat schrijft de gemeente in antwoord op vragen van Salland Centraal. “Het college en Rohda Raalte zitten op één lijn. Wij erkennen de ruimtebehoefte van de club en het college gaat ervan uit dat Rohda zo snel mogelijk kunstgras krijgt, dus tegelijk met SV Raalte”, zo meldt Allard Borst van Maatschappelijke Zaken van de gemeente Raalte.

“Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nota kunstgrasbeleid. Hierin wordt opgenomen welke vereniging op welk moment van kunstgras wordt voorzien. De nota wordt in het najaar aangeboden aan de gemeenteraad. Als de gemeenteraad hiermee instemt, wordt zo snel mogelijk overgegaan tot het realiseren van de kunstgrasvelden. Er moet echter wel een besluit door de gemeenteraad worden genomen voordat de kunstgrasvelden kunnen worden aanbesteed”, zo vertelt Borst.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.