Home / archiefcentraal / roescher blijft gewoon bij kwiek handballen

roescher blijft gewoon bij kwiek handballen

Ze kon kiezen tussen een avontuur in Noorwegen en Duitsland, maar uiteindelijk speelt Karin Roescher ook komend seizoen gewoon weer bij Kwiek. De vaste sluitpost van de Raalter eredivisionist heeft besloten haar handbalvereniging trouw te blijven en nog een jaar tussen de palen in Raalte te blijven staan. Kwiek prijst zich uiteraard zeer gelukkig met de keuze van de pas 23-jarige doelvrouw.

De Raaltese, die al van jongs af aan bij Kwiek speelt, achtte twee maanden geleden de kans nog erg klein dat ze ook komend seizoen in Sporthal Tijenraan onder de lat zou staan. Een driedaagse stage bij de Noorse eerstedivisionist Sola was leuk, maar gaf niet het gewenste gevoel om Raalte te verlaten. Ook de gang naar een club in Duitsland is het dus niet geworden, waardoor Roescher ‘gewoon’ in Raalte te bezichtigen blijft.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.