roaltenet stapt terug op raalte onlinenl

De website staging2.roalte.net bestaat niet meer. Frank Jansen of Lorkeers, eigenaar van de site, heeft namelijk zijn ‘oude’ site staging2.raalte-online.nl weer nieuw leven ingeblazen. “Raalte-Online was eigenlijk de voorganger van RoalteNet. Het adres is echter altijd behouden gebleven en je werd via de site ook altijd nog doorverwezen naar RoalteNet”, aldus Jansen of Lorkeers op Raalte-Online.

Raalte-Online is dus de voorloper én opvolger van RoalteNet. De site wordt, net als RoalteNet, door dezelfde persoon bijgewerkt. “Ik word daarbij niet gehinderd door enige journalistieke kennis en geef in de eigen artikelen mijn eigen mening weer. Niet actueel, niet objectief en niet journalistiek verantwoord! Sommige mensen houden daar niet van, dus die kunnen Raalte-Online schrappen uit het lijstje.”

Jansen of Lorkeers: “Met het online gaan van deze nieuwe site hoef je overigens niet te verwachten dat ik actiever aan het speuren ga. Ik heb het wel gehad met de nieuwtjes uit Raalte. Zo af en toe zal er best wat nieuws verschijnen, maar dan moet je denken aan de hoeveelheid nieuws die ik de laatste maanden op RoalteNet plaatste. Zeer minimaal en af en toe – per ongeluk – een primeur. De belangrijkste wijziging is de lay-out.”

Opvallend aan die nieuwe lay-out is overigens dat Salland Centraal is verdwenen uit het lijstje met andere media. Het is dus niet mogelijk om via Raalte-Online snel de laatste koppen van Salland Centraal te zien. Of zal dat nog komen? Hoe dan ook: Wij wensen Frank Jansen of Lorkeers veel succes met Raalte-Online.nl.