Home / archiefcentraal / razendsnelle jettruck naar luttenberg

razendsnelle jettruck naar luttenberg

Als enig feest in de regio worden er tijdens het Luttenbergs Feest (31 juli tot en met 3 augustus) avondshows geprogrammeerd. Altijd wordt getracht bijzondere acts en demonstraties te boeken. Daarin is men ook dit jaar weer geslaagd.

Zo is er op vrijdagavond een demonstratie mountainboarding, een soort ‘off the road skatebord’. Hiermee worden diverse spectaculaire stunts uitgehaald. Verder komt op diezelfde avond de ‘Jettruck’ naar Luttenberg. Dit is een heel bijzondere vrachtwagen met veel uiterlijk vertoon dat over zeer krachtige straalmotoren beschikt. Deze vrachtwagen heeft zelfs een snelheidstest met een F16 gewonnen.

Op de zaterdagavond zijn er twee heel verschillende shows. Eerst is er een demonstratie van een Braziliaanse vechtdans Capoeira met opzwepende muziek. Daarna is het griezelen geblazen met de show van Les Torrez, die vogelspinnen, krokodillen en slangen meebrengt.

Lees ook

Rick Evers: Ricky’s cleaning channel

Ik ga mijn baan opzeggen. Ik word namelijk cleanfluencer. Heb ik over gelezen en dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.