rabobank blijft hoofdsponsor natuur fair

Salland Natuur Fair is ook de komende drie jaar weer verzekerd van ondersteuning van hoofdsponsor Rabobank Salland. Bankdirecteur Jan van Oudenaarden, Fair-voorzitter Jan Reimert en penningmeester Carlien Smit ondertekenden daarvoor onlangs een nieuw sponsorcontract.

Reimert: “Wij hebben een dergelijke structurele ondersteuning nodig omdat je dan ook op lange termijn kunt werken aan een kwalitatief evenement dat ieder jaar weer moet voldoen aan de wensen van het publiek dat met duizenden naar de Fair komt. Net als de afgelopen jaren willen we bezoekers ook in de toekomst een informatieve, boeiende en tegelijk ontspannende dag bieden.” Van Oudenaarden onderstreept dat Rabobank graag meewerkt aan activiteiten die een breed publiek aanspreken en waar de natuur de boventoon voert.

De Salland Natuur Fair is dit jaar op 7 september en dat valt samen met het jubileumfeest van het Overijssels Kanaal dat 150 jaar bestaat. Een deel van dat jubileum wordt op de Fair gevierd, op landgoed Groot Zwaaftink tussen Raalte en Heeten. Naar verluidt heeft de Carrouselgroep der Cavalerie daar met een nieuw programma speciaal rekening mee gehouden. De Cavalier, dat op Prinsjesdag de Gouden Koets vergezelt, liet vorig jaar tijdens de Salland Natuur Fair al een spectaculaire indruk achter. Dit jaar openen ze de jubileumdag van het kanaal.

De organisatie is al weer volop bezig opnieuw een spectaculair maar ook informatief programma te bieden. Op staging2.sallandnatuurfair.nl is daar inmiddels al veel meer over te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.