Home / archiefcentraal / prullenbakken zitten al voor de markt vol

prullenbakken zitten al voor de markt vol

Nog voordat de woensdagmarkt vanochtend van start ging, zaten de vuilnisbakken op de Grote Markt in Raalte alweer propvol. Onze vaste bezoeker ‘Bertus’ stuurde ons dinsdagavond laat bijgaande foto, waarop duidelijk zichtbaar is dat de prullenbakken inderdaad alweer uitpuilen. “Het is nu dinsdagavond 21.00 uur. Wederom volle vuilnisbakken en de markt moet morgen nog beginnen. Dat zal wel weer een dikke puinhoop worden.”

De situatie rond het zwerfafval op het marktplein van Raalte werd zo’n drie weken geleden door ‘Bertus’ op Salland Centraal aan het licht gebracht. Als centrumbewoner ergerde hij zich enorm aan de constante rommel op het marktplein. Die rommel ontstaat door nalatigheid van winkelend publiek en door vogels die de bakken leegtrekken. Maar ook doordat de prullenbakken niet tijdig worden leeggemaakt, zoals deze week weer het geval is.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.