prijzen broeklandse ek pool overhandigd

Met de overhandiging van de geldprijzen is er donderdagavond een officieel einde gekomen aan de Broeklandse EK pool. De organisatie – bestaande uit Jan in ’t Veld, Ben Maatman en Stephan Bouwhuis – ging gister persoonlijk met de enveloppen rond door Heino en Broekland. Salland Centraal reisde met hen mee om wat fotootjes te schieten, zodat de winnaars voor altijd kunnen terugvallen op hun momentje van roem.

Vanaf Café de Hoppe, thuisbasis van de Broeklandse EK pool, werd als eerste een bezoek gebracht aan de pas 8-jarige Alex van Rossum. Hij had de laatste extra vragenronde als beste ingevuld en won daarmee een bon om tijdens de Broeklandse Kermis volgend weekend bij De Hoppe te komen eten. Daar heeft zo’n kereltje natuurlijk niets aan, dus werd hem een bedrag van 25 euro overhandigd. Kan hij mooi besteden aan de botsauto’s en snoepkraam.

Vervolgens verliep de tocht naar Heino om Jeroen van Rossum (de van Rossumpjes deden het goed in de pool) de derde prijs te overhandigen. Dat was een enveloppe gevuld met 231 euro, altijd handig tijdens de Pompdagen. In Broekland kreeg vervolgens Leon Dijkman 346,50 in de schoot geworpen, om vervolgens een bezoek te brengen aan winnaar Patrick Schoot. De beker stond uiteraard nog keurig bij hem in de tuin, allen de hoofdprijs van 462 was nog niet uitgekeerd. Allen van harte proficiat!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.