pomp punk krijgt dit jaar een andere opzet

Pomp Punk verandert in Pomp Podium. Het evenement – dat gehouden wordt tijdens de Heinose Pompdagen – verandert van naam, omdat die beter aansluit bij de nieuwe opzet. De organisatie wil dat er niet alleen punkbands komen spelen, zoals de afgelopen vijf jaar het geval was, maar hoopt dat nu ook bands uit andere muziekstromingen aan bod komen.

Bands zijn welkom, maar ook solo-artiesten met een geluidsband mogen laten horen wat ze waard zijn. Voorwaarde is dat er live wordt gezongen. Bij Pomp Podium gaat het om jonge, beginnende bandjes en solo-artiesten. Want dat wil Pomp Podium graag zijn: Een podium voor beginnelingen, die zo ervaring op kunnen doen.

Het evenement wordt gehouden in de Hof van Rakhorst op zaterdag 23 augustus van 18.30 tot 21.00 uur. Wil jij op het podium staan en laten zien wat je kan? Aanmelden kan bij Jan Budel, door naar 06-40542009 te bellen of te e-mailen naar janbudel@zonnet.nl. Bij een grote deelname zal de playlist via een loting worden opgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.