Home / archiefcentraal / politie voert actie ter promotie van nieuwsbrief

politie voert actie ter promotie van nieuwsbrief

Voor de informatiebalie van de C1000 aan de Domineeskamp in Raalte staat deze week een speciale container van de politie. Nee, deze kliko meet niet de snelheid van je winkelwagentje… De container staat er ter promotie van de digitale nieuwsbrief van de politie IJsselland.

In deze gratis nieuwsbrief kun je lezen wat de politie bij jou in de buurt allemaal doet, welke opvallende zaken er gebeurd zijn, maar daarnaast geeft de politie in de nieuwsbrief ook handige preventietips of juridische achtergrondinformatie. Aanmelden voor deze service is simpel: Even het formuliertje bij de C1000 invullen en in de container deponeren. Of vul gewoon dit digitale inschrijfformulier in.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.