Home / archiefcentraal / panorama van marienheem in de schalm

panorama van marienheem in de schalm

Aan de Wissinkweg in Mariënheem staat het Panorama Salland op een grote schuur geschilderd. Kinderen van de St. Antoniusschool uit Mariënheem zijn daardoor geïnspireerd. En nu hangt er een Panorama Mariënheem in De Schalm.

In mei hadden de groepen 5 tot en met 8 een bezoekje aan het bijzondere kunstwerk aan de Wissinkweg gebracht. Goed voorbeeld doet volgen, dus gingen de kinderen zelf ook aan de slag. Inmiddels genieten ze van een welverdiende vakantie. Maar hun kunst is nog wel te bezichtigen in dorpshuis De Schalm.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.