Home / archiefcentraal / pannenkoeken eten voor het goede doel

pannenkoeken eten voor het goede doel

Een pannenkoek eten is erg lekker, maar het geeft wellicht een nog beter gevoel als het geld dat je er voor betaalt naar een goed doel gaat. Dat is bij de ‘Kookgek Pannenkoek’ het geval. Als je die koopt, wat bijvoorbeeld bij Laurel’s in Raalte kan, ondersteun je het dak- en thuislozenproject van de ‘We Care Foundation’. Van elke gekochte pannenkoek gaat één euro naar dat project.

Initiatiefnemers van de actie zijn de ‘Vereniging van Erkende Pannekoekenrestaurants’ en Joop Braakhekke. “Het is echt een heerlijke pannenkoek met geitenkaas, spek, fruitstroop en harissa”, aldus topkok Braakhekke. “De harissa, een Marokkaans kruid, brengt een multiculturele tint aan het Hollandse product. Spek en harissa, als dat geen multi-culticombinatie is!”

De pannenkoekenactie loopt van 23 juni tot 26 oktober. In die periode is de ‘Kookgek Pannenkoek’, net als vele andere pannenkoeken, dus ook bij Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte verkrijgbaar.

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.