olst wijhe en salland wonen op een lijn

Wethouder Cor van den Berg (namens de gemeente Olst-Wijhe) en Ed Penninks en Wim Moggré (namems woningcorporatie Salland Wonen) hebben woensdag een handtekening gezet onder een prestatieovereenkomst die loopt tot 2010.

Beide partijen onderstrepen met het ondertekenen van deze overeenkomst de noodzaak van een gezamenlijke visie ten aanzien van het wonen in de gemeente en van een blijvende, goede onderlinge samenwerking. Om de doelen uit de woonvisie te kunnen realiseren, wordt een goede samenwerking gevraagd waarbij beide partijen elkaar vertrouwen, begrip hebben voor elkaars positie en verantwoordelijkheden en elkaar durven aan te spreken op de in deze overeenkomst geformuleerde uitspraken. De prestatieovereenkomst bevat bepalingen die deze manier van samenwerken ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.