Home / archiefcentraal / nummerborden van raalter autos gesloopt

nummerborden van raalter autos gesloopt

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er in Raalte van een groot aantal auto’s, met geweld, nummerborden (22 stuks in totaal) gesloopt. Daarnaast zijn er rond 03.00 uur – door de nog onbekende daders – een groot aantal vernielingen aangericht op de Westdorplaan, de Zwolsestraat en de Iepensingel.

De vernielingen zijn waarschijnlijk begonnen bij de ingang van het voetbalveld van Rohda. Door het controlehokje open te breken kwam men op het terrein. Daar werden onder andere stoelen en een radio naar buiten gegooid, op straat stukgeslagen en achtergelaten. Vervolgens liep men over de Zwolsestraat richting het centrum, waarbij fietsen op straat werden gegooid. Daarna werd van een groot aantal auto’s langs deze route, met geweld, de kentekenplaten verwijderd.

De politie zoekt getuigen van deze vernielingen. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgeven via Bel M (meld misdaad anoniem): 0800-7000. Naar de vernielingen wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

BlijKaartje in actie voor Ronald McDonald Huis

RAALTE – De Raalter webshop BlijKaartje houdt een speciale Kerstkaartontwerpactie. Leerlingen van een groot aantal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.