nieuwe kampioenen kring salland bekend

We zijn onze bezoekers nog wat verschuldigd. Althans, dat vindt Rob Haarman, voorzitter van LPC Sint Steffenruiters uit Raalte. Rob heeft groot gelijk. Afgelopen weekend werd er in Luttenberg het kringkampioenschap voor Salland verreden. Wij wisten het niet, de deelnemers uiteraard wel. En hoewel het inmiddels al weer een tijdje terug is, wijden we er nog graag een artikel aan, dat hebben ze wel verdiend.

Op zaterdag 5 juli stond in Luttenberg het kringkampioenschap voor de paarden op het programma, op zondag was het de beurt aan de ponyruiters en amazones. De deelnemers hadden zich allemaal in eerdere selectiewedstrijden al geplaatst voor het kampioenschap. Van de drie wedstrijden telden de twee beste resultaten van iedereen mee.

Kring Salland bestaat uit 21 rijverengingen en twintig aangesloten ponyclubs. Het kringkampioenschap is een kampioenschap op zich tussen alle leden daarvan. Maar niet alleen stond er een titel op het spel, maar ook plaatsing voor de Gallopade, dat is het kampioenschap van Overijssel. Wie daaraan mee mogen doen staat op de site van Paardensport Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.