mooie wandelfotos tussen heino en raalte

Hans Bisschop ontdekte laatst al een nieuw fietspad aan de Hogebroeksweg op de grens van Raalte en Heino. Afgelopen weekend wandelde hij weer van Heino naar Raalte.

“Dat kun je doen langs de grote weg, grote passen snel thuis. Maar ik heb gekozen om via ‘t Reelaer, Oons pad en Het Knapenveld naar Raalte te wandelen”, aldus Bisschop. “Dat leverde de volgende plaatjes op. Kijk en geniet mee van ons mooie Salland.” Nou, we genieten graag mee. Laat ons gerust weten als je nog weer eens een wandeling maakt. En wie nog meer mooie wandel- en fietspaden heeft, stuur ze op. We plaatsen ze met liefde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.