met tcr tours naar des champs elysees

Een onvergetelijke ervaring meemaken op de Champs-Élysées in Parijs? TCR Tours uit Raalte biedt je de kans om op zondag 27 juli aanwezig te zijn bij de grote finale van de 95e editie van de Tour de France. Okee, de tour is nog geen week oud en heel erg spannend is het nog niet, toch is de slotdag altijd weer een ware happening. En omdat de bus van TCR inmiddels al aardig vol begint te raken moet je snel zijn als je nog mee wilt.

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juli vertrekt TCR Tours richting Frankrijk om de wielrenners een warm onthaal te geven. Ga gerust mee, de kosten zijn namelijk te overzien. Voor dertig euro per persoon wordt je naar Parijs, en natuurlijk ook weer thuisgebracht. Je verblijft in Parijs van ongeveer 12.00 uur tot 21.00 uur. Maandagochtend heel vroeg ben je dan weer thuis. Kijk voor reserveringen en meer informatie op deze pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.