met digitale middelen op zoek naar geheim

Kinderen kunnen tegenwoordig erg goed met digitale middelen overweg. Dat komt bij de nieuwe kidsattractie ‘Het Geheim van Graaf Sassendonk’ in Zwolle goed van pas. Want dan moeten de kinderen met behulp van gps, digitale camera en mobiele telefoon op zoek gaan naar het geheim van Graaf Sassendonk.

De nieuwe ontdekkingstocht bestaat sinds 3 juli. In juli en augustus kunnen kinderen op donderdag en zaterdag meedoen aan een interactieve tocht die speciaal geschikt is voor kinderen van negen tot en met dertien jaar. De ontdekkingstocht voert de kids in vijf groepen naar mysterieuze plekken in het centrum. Welke groep weet het geheim het meest te ontraadselen? Aan het einde van het zomerseizoen worden de standen opgemaakt en kunnen de winnaars bekend gemaakt worden. Eens kijken daar veel Sallandse kinderen bij zitten.

De tijd is iedere donderdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en er wordt verzameld bij de VVV in Zwolle. De kosten zijn 9,50 euro per persoon (inclusief twee consumpties en cadeautje). Reserveren kan via 0900-1122375.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.