makelaardij bosch verhuist naar de plas

Makelaardij Bosch verhuist naar ‘De Hoven’ onder de Plaskerk in Raalte. De verbouwing van dat pand is in volle gang. Henry Bosch over de verhuizing: “Ik heb nu een gevelbreedte van drie meter. Straks heb ik veel meer ruimte de objecten die ik in de verkoop heb te presenteren.”

De borden van Makelaardij Bosch zie je in steeds meer Sallandse voortuinen verschijnen. Zijn marktaandeel in makelaarsland lijkt te groeien. Bosch zelf wil daar niets over zeggen. Maar ja, je gaat natuurlijk niet voor niets op zoek naar een groter pand… Daar heb je niet alleen meer etalageruimte, maar ook aanzienlijk meer kantoorruimte.

Tien jaar geleden vestigde Henry Bosch zich als makelaar aan de Herenstraat. In september hoopt hij zijn entree te kunnen maken aan de Plas 6, waar vroeger de huisartsen Mares en De Weerd zetelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.