Home / archiefcentraal / maaien van rogge wederom niet mogelijk

maaien van rogge wederom niet mogelijk

De Sallandse Boer 2008 – Maurits von Martels – is weliswaar gepresenteerd, maar gemaaid is er zaterdagochtend wederom niet tijdens de Roggemaaiersdag in Raalte. Vanwege de hevige regen was het net als vorige week gewoonweg te nat.

En dus kwam er veel publiek voor niets naar De Knapenvelder… Zo ook de ploeg van het radioprogramma ‘Raalte deze week’ van RTV Raalte, maar die bleef desondanks uitzenden vanaf de zuivelboerderij. Overigens is het voor het eerst in de geschiedenis van Stöppelhaene dat de Roggemaaiersdag twee zaterdagen achtereen is afgelast. In de afgelopen vijftien jaar werd de Roggemaaiersdag zelfs geen enkele keer afgelast vanwege het weer. Eén jaar ging het gebeuren niet door vanwege de MKZ-crisis.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.