luttenberg maakt zich op voor groot feest

Van donderdag 31 juli tot en met zondag 3 augustus staat Luttenberg weer volledig in het teken van het jaarlijkse dorpsfeest. De straten en tuinen zullen weer worden versierd en zorgen voor een feestelijke aanblik bij binnenkomst in het dorp. En uiteraard zal ook dit jaar de centraal gelegen kerkweide gedurende deze dagen weer het centrum vormen voor (bijna) alle activiteiten.

Op donderdag 31 juli wordt ’s avonds om 19.00 uur het startschot gegeven met een vrolijke optocht door de kern van het dorp. Deze optocht eindigt op het feestterrein, waar de presentatie van de deelnemers en de prijsuitreiking zal plaatsvinden. In de grote feesttent is het daarna genieten tijdens de ‘Luttenbergs Avond’ met muziek van de band Vixy.

Gedurende de volgende drie dagen zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Zo is er voor de 55-plussers een wedstrijd jeu de boules en is er verder onder andere vogelgooien, gatgraven, een kalverkeuring, de sterkste man, motorrijden voor de jeugd, een pannatoernooi, krattenstapelen, een viswedstrijd en natuurlijk zwientie tikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.