luttenberg gaat voor twister met 1000 man

Voorafgaand aan het ‘wereldberoemde’ zwientie tikken, doet men in Luttenberg zondag 3 augustus weer een ludieke recordpoging. Ditmaal wordt getracht om minimaal 1.000 deelnemers tegelijk te laten deelnemen aan het spel Twister.

En daarna is het dus tijd voor zwientie tikken, waarbij geblinddoekte deelnemers al ploeterend op handen en knieën proberen om een varkentje te tikken. Dit levert altijd hilarische taferelen op, waarbij vooral de deelnemers lijden en het zwientie alleen maar plezier heeft. Overigens gaat de slotdag van het dorpsfeest van start met een bijzondere kermiskerkdienst.

In de feesttent wordt op zondagmorgen een dienst opgedragen door pater Geert Scholten. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie met een broodje gezellig te praten. Daarbij zal een shantykoor voor de nodige sfeer gaan zorgen. De jaarmarkt op zondag heeft ook dit jaar weer een grote diversiteit aan waren. Het is dan ook altijd gezellig struinen door de straten van Luttenberg, op zoek naar leuke koopjes.

Een groots vuurwerk zorgt zondagavond voor een officiële sluiting van het feest. Het gehele programma van het Luttenbergs Feest is te vinden op staging2.luttenbergsfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.