lobbert organiseert groot voetbalspektakel

Het nederlaagtoernooi van de Stichting Excelsior’31 Jeugd Promoting Voetbalschool opent het voetbalseizoen op dinsdag 2 september met een heuse klapper. Excelsior A1 neemt het om 19.30 uur, na een presentatie van diverse jeugdteams, op tegen het World Master Team, dat bestaat uit oud-internationals waaronder Jaap Stam, René Eijkelkamp en Bert Konterman.

Excelsior is toch die club uit Rijssen? Wat moet dat op Salland Centraal? Doorgaans plaatsen we dit soort berichten eigenlijk ook niet, maar dit keer is er toch een interessante binding met Salland. Raaltenaar Marc Lobbert is namelijk trainer van de A1 én van de voetbalschool van Excelsior en staat tijdens deze speciale wedstrijd dus langs de lijn. Ook heeft de organisatie ons verzocht om wat aandacht aan dit duel te geven, bij deze.

Lobbert toont zich erg tevreden met de voormalige internationals die al hun toezegging hebben gedaan. Naast de drie genoemde jongens uit deze regio zijn dat onder andere Pierre van Hooijdonk, Berry van Aerle, Stan Valckx, Hans van Breukelen, Paul Bosvelt, Gerrie Mühren en Peter van Vossen. “Bovendien hopen we nog één grote naam te contracteren, een voetballer met wereldallure die nog niet zo lang geleden zijn actieve carrière heeft beëindigd”, aldus Lobbert. “De onderhandelingen daarmee lopen nog.”

Richard Timmerman is coördinator van de voetbalschool in Rijssen en is met name tevreden over het voorprogramma op 2 september: “Er is een optreden van een in het Piratencircuit bekende zanger, wiens carrière de laatste jaren als een komeet de lucht ingeschoten is. We willen dat er zoveel mogelijk publiek naar sportpark De Koerbelt komt.”

Dat is belangrijk, want er wordt gespeeld voor vier goede doelen: Villa Pardoes, KiKa, Spieren voor Spieren en Gehandicaptensport Nederland. De volledige opbrengst gaat naar deze instanties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.