lekker tussen de koeien een potje golfen

“Het klompjesgolf – het mag geen Boerengolf meer heten – is de snelst groeiende buitensport voor jong en oud en staat garant voor een gezellig middag uit”, zo vertelt de website van VVV Raalte ons. Om die reden organiseert de VVV dus klompjesgolf in de zomermaanden.

Op steenworp afstand van Raalte kunnen vele liefhebbers in het prachtige boerenland, midden tussen de koeien, een leuk partijtje golf spelen. Elke donderdagmiddag en dat nog tot het einde van augustus is een ieder welkom van 13.00 uur bij zuivelboerderij De Knapervelder.

Na een uurtje golfen staat een glas verse boerenzuivel met een blokje boerenkaas klaar. Tevens is er gelegenheid om rond te kijken in de Boerenlandwinkel, die vol staat met zelfgemaakte producten en andere lokale streekproducten. De kosten zijn vijf euro per persoon, inclusief zuiveldrank of ijsje. Opgave voor 11.00 uur bij VVV Raalte: 0572-352406.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.