Home / archiefcentraal / lege blikjes zorgen voor rioolverstopping

lege blikjes zorgen voor rioolverstopping

Lege blikjes hebben in het riool voor de C1000 aan de Domineeskamp in Raalte voor problemen gezorgd. Twee medewerkers van de gemeente zijn dinsdag de gehele dag druk in de weer geweest om een verstopping te verhelpen.

Om de blikjes uit het riool te verwijderen, moest de straat voor de supermarkt worden opengebroken en een groot gat worden gegraven. Eén van de mannen legt uit wat er precies loos was: “De rioolbuis maakt op een gegeven moment een kleine knik en door troep in het riool is de boel op die plek gaan verstoppen.”

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.