langste route loopt vast ook door salland

De langste fiets- en wandelroute van Nederland gaat ongetwijfeld dwars door Salland. De ANWB legt een toeristische route aan die langs alle mooie plekjes in ons land gaat. Salland Centraal kan het zich niet voorstellen dat die route Salland dan niet doorkruist.

Begin 2008 riep de ANWB haar leden op om met het ‘Beste idee van de ANWB’ te komen. Dit leverde enkele honderden originele reacties op. De leden verkozen samen met de professionele jury de ‘ANWB Fiets- en Wandelroute van Nederland’ als beste idee. Het moet de langste aaneengesloten fiets- en wandelroute van ons land worden. De bond wil deze het komende jaar realiseren met de hulp van haar vrijwilligers en leden.

De ANWB maakt bij het uitzetten van de ronde gebruik van haar uitgebreide toeristische- en routekennis. ANWB-vrijwilligers en -leden gaan hierbij helpen en vullen de route-informatie aan met hun actuele kennis ter plekke. Je kunt bij de organisatie aangeven waar je bijvoorbeeld voordelig kan overnachten in de regio. Waar je het beste kan bijkomen met een hapje of een drankje. Deze ronde moet uiteindelijk als basis dienen voor een uitgebreider routenetwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.