langste lente licht op video vastgelegd

Het Langste Lente Licht ligt inmiddels al weer enkele maanden achter ons. Op vrijdag 21 maart vormde het ’s avonds de aftrap van het jubileumjaar voor het Overijssels Kanaal, waarvan sectie 3 alweer 150 jaar bestaat. Er is teruggeblikt met woorden en met vele foto’s, maar nog niet eerder bereikte ons een filmpje van het lampionnensnoer, tot vandaag.

Toegegeven, het filmpje is afkomstig van de Stichting Sallandus, dat zich sterk maakt voor allerlei vieringen rond het jubilieumjaar van het Overijssels Kanaal. Dat het zo lang heeft geduurd voordat de videoreportage ons heeft bereikt is ook logisch, want de film geeft exact weer hoe het die vrijdagavond moet zijn geweest. Daar is iemand ongetwijfeld heel lang mee bezig geweest.

De reportage is in totaal wellicht wel wat aan de lange en donkere kant, maar volgens de redactie van Salland Centraal zeer zeker de moeite van het bekijken waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.