Home / archiefcentraal / komend weekend geen trein raalte wierden

komend weekend geen trein raalte wierden

Aankomend weekend rijden er geen treinen tussen Raalte en Wierden. Reizigers worden met bussen vervoerd. Werkzaamheden aan het bedrijventerrein Violenhoek in Wierden zijn de oorzaak van het ontbreken van het treinverkeer.

Maandag 7 juli zijn de werkzaamheden gestart en die duren nog tot vrijdag 18 juli. Aankomend weekend wordt er dag en nacht doorgewerkt aan de vernieuwing van de dwarsliggen en het ballastgrind in het spoor. Vandaar dat er geen treinverkeer mogelijk is. ProRail adviseert reizigers voor het plannen van hun reis www.ns.nl te raadplegen, te kijken op teletekstpagina’s 751 en 754 of te bellen met nummer 0900-9292 (70 cent per minuut).

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.