klanten vragen tcr om drempels te mijden

Drempels. Bij taxibedrijf TCR Raalte zijn ze er niet blij mee. In ieder geval niet met heel veel drempels. En in Salland liggen nu eenmaal wel heel veel drempels. “Klanten, en dan met name de wat minder valide personen, vragen of we om Raalte heen willen rijden. Erdoorheen is met al die drempels bijna niet te doen”, zegt Marc Roescher van TCR.

Ze hebben bij het bedrijf natuurlijk al wel langer last van de verhogingen in de weg. De laatste tijd worden veel dorpskernen vernieuwd en daarom komen er nog meer drempels. Voor Hetty Overmars reden genoeg om eens aan de bel te trekken. Op deze manier is het werk volgens haar niet leuk meer.

Roescher weet dat veel van werknemers bij de taxicentrale deze mening delen. “Vele collega’s zullen haar verhaal bevestigen. Je wordt constant heen en weer geschud en het is niet fijn rijden meer.” Tijd voor aangepaste bussen? “Onze bussen zijn aangepast. Zo zijn er aangepaste stoelen, maar het schudden blijft gewoon hoor.”

‘Waarschijnlijk zijn er ook voor uw auto wel andere stoelen verkrijgbaar die beter meeveren net als in bussen en vrachtwagens.’ Zo reageerde ‘CTB’ onder het artikel over Hetty Overmars. Roescher reageert daar weer op. “Wij kunnen die stoelen die in vrachtwagens zitten niet in onze bussen plaatsen. Zoals gezegd hebben we onze aanpassingen, maar deze lijken het probleem nog niet geheel tegen te gaan. Dat is ook niet mogelijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.