Home / archiefcentraal / kinderkamp 2008 van start met veel water

kinderkamp 2008 van start met veel water

Het Kinderkamp 2008 in Luttenberg is maandag onder erg grote belangstelling van start gegaan. Bijna 160 kinderen meldden zich op het kinderkampland aan de Heuvelweg. Daar werd begonnen met het bouwen van hutten en het spelen van allerlei spelletjes. Het bleek dat vooral waterspellen populair waren.

En dan kunnen we zelf wel bedenken dat ook de leiding een flinke lading water over zich heen kreeg. Niet dat ook maar iemand van de leiding daarmee zat, want de kinderen vermaakten zich prima en daar gaat het om!

Jaarlijks wordt dit speelkamp in de eerste week van de bouwvak georganiseerd door Jeugdgroep Aksie. Het Kinderkamp is zeer bekend. Het is dit jaar alweer de 39e editie en het blijft een groot succesnummer. Voor een erg leuke videoreportage klik je hier.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.