jouw huisdier op verpakking van beaphar

Beaphar is op zoek naar modellen voor de jaarlijkse fotodag, die dit jaar op zaterdag 16 augustus wordt gehouden in een park in Raalte of op de locatie van Beaphar aan de Drostenkamp 3. Door de fotodag wil Beaphar graag nieuw eigen materiaal krijgen voor de verpakkingen van haar producten. Dus wil jij je hond of kat wel eens terugzien in de schappen, schrijf je dan in voor de fotodag 2008.

Iedereen met een fotogenieke hond of kat kan zich tot woensdag 16 juli aanmelden. Je kunt uiteraard ook een huisdier van iemand anders aanmelden. Het antwoordformulier (PDF, Word) moet in het geheel worden ingevuld en worden toegezonden met foto van je hond of kat. Beaphar brengt je dan uiterlijk één week voor de fotodag op de hoogte of je in aanmerking komt.

Lang niet alle modellen hebben de voorkeur van Beaphar, maar de volgende modellen wel: Golden Retriever, Labrador Retriever, Yorkshire Terrier, Teckel, Engelse Cocker Spaniël, Cane Corso, Duitse Herder, Toy Terrier, Chihuahua, Beagle, Bulldog, Weimaraner, Boxer, Border Terrier, West Highland White Terrier, Poedel, Duitse Staande Draadhaar, Duitse Dog, Engelse Bulldag, Berner Sennerhond, Bouvier des Flanderes, Shih Tzu, Cavalier King Charles Spaniel, Epagneul Breton, Engelse Setter.

Hoewel Beaphar in eerste instantie niet op zoek is naar katten, maak je met de volgende katten eventueel wel kans: Perzische Kat, Burmees, Devon Rex, Russisch Blauw, Scottish Fold, Siberische Kat, Britse Korthaar, Siamees, Chartreux, Noorse Boskat, Exotic Korthaar, Bergaal, Maine Coon, Abessijn, Ragdoll, Heilige Birmaan.

Vergeet bij het aanmelden van je huisdier niet een foto bij te voegen. Je kunt het formulier sturen naar mpe@beaphar.com of via de interne post richten aan Melissa Perik (DRK). Neem ook eens een kijkje op beaphar.sallandcentraal.nl voor meer informatie over en adresgegevens van Beaphar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.