jan boer viert zijn honderdste verjaardag

Oud-burgemeester Jan Boer is honderd jaar geworden. Het was de redactie eerlijk gezegd niet bekend, maar hoewel dit heuglijke feit al van vorige week is vinden we het toch de moeite van het plaatsen waard. Harry Ogink, voorzitter van de VVD Raalte, tipte ons op het verjaardagsbezoek van burgemeester Piet Zoon aan het European Care Hotel in Heino, waar Jan Boer inmiddels woont en wordt verzorgd.

Jan Boer is al dertig jaar lid van de VVD. Vanuit de landelijke VVD werd zijn verjaardag dan ook opgeluisterd door onder andere een persoonlijke brief van voorzitter Ivo Opstelten. Hij is bovendien de persoon die Boer ooit opvolgde als burgemeester van de voormalige gemeente Dalen, dat nu onder Coevorden valt. Jan Boer is de eerste 100-jarige in het burgemeesterschap van Piet Zoon, dat er dus nog vele mogen volgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.