jackpot winnen koop een lot voor 1300 uur

Vanavond nog even snel 25 miljoen winnen? Dan moet je nú naar de Staatslotenverkoper. Om 13.00 uur sluit de verkoop. Als je dan geen lot hebt, weet je zeker dat die 25 miljoen aan je neus voorbij gaan. Maar anders eigenlijk ook wel. Want bijna de helft van heel Nederland heeft een lot. Je kans is dus minder dan één op zeven miljoen.

De kans op de Jackpot is sowieso al heel klein. Hij kan namelijk ook vallen op een niet verkocht lot. De kans is dan ergens in de buurt van één op de twintig miljoen. Maar omdat de Jackpot zes keer achter elkaar niet is gevallen, verplicht de Staatsloterij zichzelf dit keer uit te keren. Het lot valt vanavond dus op een verkocht lot. Daardoor is de kans groter dan ooit. Maar als gezegd, nog steeds heel klein. Eigenlijk is de kans groter dat je straks onder een aut… Of dat de winnaar een hartaanv… Maar je mag het lot niet tarten.

O ja, en dan kan de Jackpot ook nog op een vijfde lot vallen. Dat is dus voor de mensen die het teveel geld vinden om een heel lot te kopen, en dus maar een deel van dat lot kopen. De kans dat de jackpot op een dergelijk lot valt is dertig procent. En dan hoeft de Staatsloterij ‘maar’ vijf miljoen uit te keren. En dus taat er bij de volgende trekking gewoon weer minimaal 24 miljoen in kas. Op naar 10 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.