inschrijven voor hoftheaterkaartjes kan nog

Mensen die zich nog in willen schrijven voor entreekaartjes voor het Raalter Hoftheater voor het seizoen 2008-2009 kunnen dat nog doen tot dinsdag 5 augustus 12.00 uur. Na dit tijdstip gaat de notaris bij de meer dan uitverkochte voorstellingen eerst een limiet stellen en daarna loten. Iedere inschrijver heeft zo evenveel kans op de gewenste entreekaartjes.

De belangstelling voor theatervoorstellingen in het Hoftheater, voor het nieuwe theaterseizoen, is weer groot zoals vanouds. Absolute toppers zijn Zwiekoteboebo en Helligen Hendrik. Hiervoor komen extra voorstellingen. Ook de Flat van Jet, Boernleu en Rapalje, Op Sterk Water, Jörgen Raymann, het Kerstcircus, de Shantykorenavond, Arie Koomen en Twente Plat zijn populair. Voor de one man show van Jan Jaap van de Wal zijn nog enkele kaartjes teruggekomen voor de liefhebbers.

De voorinschrijving kan door het inleveren van het formulier uit het programmaboekje bij de VVV/ANWB in Raalte of door de bestelling via de website staging2.hoftheater.nl te regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.