inmind maakt zich op voor verbouwing

De dameswinkel Inmind in Raalte is eind februari [url=https://sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=4232

]overgenomen[/url] door Ter Haar Manmode BV en krijgt een nieuw en jonger imago. Daarom is de winkel in augustus een aantal weken gesloten. Voor de komende weken is er echter goed nieuws te melden, want de zomercollecties worden verder afgeprijsd. Omdat de winkel voor 2 augustus 17.00 uur leeg moet zijn!

Er wordt vervolgens flink wat werk verricht zodat de winkel voor het najaar helemaal ‘up to date’ is. De merken die in de verbouwde winkel gaan komen zijn allemaal topmerken. Wat te denken van het hippe merk ‘Truth or Dare’ of de nieuwe lijn ‘De Corps by Espirit’. Ook het populaire merk ‘Dept’ zal ruimschoots aanwezig zijn, net als de huidige nummer één in jeansland: ‘G-Star Women’. Veel huidige merken blijven gehandhaafd, zoals ‘Silver’, ‘Just B’ en ‘Another Woman’.

Oftewel: Genoeg keus voor de vrouw die van diverse modestijlen houdt van de betere merken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.