in broekland is het nu een groot feest

Het Broeklanderfeest is in volle gang. De oudere jeugd en vele volwassenen kijken waarschijnlijk erg uit naar de zaterdagavond. Dat is natuurlijk de traditionele feestavond, hoewel er elke avond van alles te doen is in Broekland. Maar niet alleen ’s avonds is het feest, ook overdag.

Vrijdagmiddag rond 18.30 uur was de officiële opening, gevolgd door een grootse kinderoptocht met als thema ‘sprookjes’. Op de foto’s is goed te zien in hoeverre de kinderen zich uitleefden. Ze vonden het prachtig. En vrijdagavond stond de tent vol om te kijken naar Erik Hulzebosch en Mooi Wark, die op het podium stonden. Het behoeft geen uitleg dat dat een mooi feestje werd.

Zaterdag was er uiteraard weer een dag. Die begon om 10.00 uur met een spectaculaire jeugdsurvival. Als de kinderen dachten het er droog van af te brengen, kwamen ze bedrogen uit, bewijzen ook de foto’s.

Een gezellige rommelmarkt staat verder vrijwel de gehele middag op het programma. Tussendoor is er nog een trekkerslep wat de nodige aandacht trekt. Een leuk optreden van Djumbo levert een springende massa kinderen op. En vanavond? Gewoon lekker feesten met muziek van Broadway en DJ Sander!

Meer foto’s zien? Kijk op de site van het Broeklanderfeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.