Home / archiefcentraal / het duurt even voordat je je rijbewijs hebt

het duurt even voordat je je rijbewijs hebt

In de gemeente Raalte kun je niet op dezelfde dag van aanvraag het rijbewijs afhalen. Als je bij een rijbewijs aanvraagt, dan duurt het maximaal vijf werkdagen voordat je het rijbewijs op kan halen. Dat is overal zo. Verwarring hierover ontstond door een artikel in de Stentor waarin een rijschoolhouder uit de gemeente Raalte de indruk wekte dat de aanvraag en het afhalen wel op dezelfde dag kon plaatsvinden. Dat klopt dus niet.

Wil je je rijbewijs toch in sneller dan vijf dagen? Dan kun je een spoedaanvraag doen. Je kunt je rijbewijs dan de volgende dag al ophalen. Dit is wel een stuk duurder. Normaal betaal je in de gemeente Raalte 40,60 euro, versneld kost het 81,20 euro. Voor de aanvraag van een rijbewijs moet je bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan de Zwolsestraat in Raalte zijn.

Lees ook

CDA Raalte vraagt om meer regie regionale overheid inzake stikstofcrisis

RAALTE – Als het aan het CDA Raalte ligt, gaat de wethouder met een duidelijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.