het duurt even voordat je je rijbewijs hebt

In de gemeente Raalte kun je niet op dezelfde dag van aanvraag het rijbewijs afhalen. Als je bij een rijbewijs aanvraagt, dan duurt het maximaal vijf werkdagen voordat je het rijbewijs op kan halen. Dat is overal zo. Verwarring hierover ontstond door een artikel in de Stentor waarin een rijschoolhouder uit de gemeente Raalte de indruk wekte dat de aanvraag en het afhalen wel op dezelfde dag kon plaatsvinden. Dat klopt dus niet.

Wil je je rijbewijs toch in sneller dan vijf dagen? Dan kun je een spoedaanvraag doen. Je kunt je rijbewijs dan de volgende dag al ophalen. Dit is wel een stuk duurder. Normaal betaal je in de gemeente Raalte 40,60 euro, versneld kost het 81,20 euro. Voor de aanvraag van een rijbewijs moet je bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan de Zwolsestraat in Raalte zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.