Home / archiefcentraal / heinoers doen het goed op vierdaagse

heinoers doen het goed op vierdaagse

Aan de Nijmeegse wandelvierdaagse deden ook Heinoërs mee. Bijvoorbeeld de groep van Jolande Bosch, Rudie Buitenkamp, Tonnie Eilander en Boerhof (voornaam is ons onbekend). Zij hebben alle vier de nette prestatie geleverd door de vierdaagse uit te lopen!

Voor Jolande was het de eerste keer en zij vond het erg zwaar. Met name de laatste dag had ze hele zere voeten, maar het publiek heeft haar er doorheen geholpen. De Heinoërs liepen in hun eigen tempo, maar op de laatste dag spraken ze af gezamenlijk naar de finish te lopen. Eenmaal overgekomen waren ze meer dan trots! En terecht!

Lees ook

Clubshow van Olster Kleindierenvereniging

OLST – De Olster Kleindierenvereniging houdt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 november …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.