heinoers doen het goed op vierdaagse

Aan de Nijmeegse wandelvierdaagse deden ook Heinoërs mee. Bijvoorbeeld de groep van Jolande Bosch, Rudie Buitenkamp, Tonnie Eilander en Boerhof (voornaam is ons onbekend). Zij hebben alle vier de nette prestatie geleverd door de vierdaagse uit te lopen!

Voor Jolande was het de eerste keer en zij vond het erg zwaar. Met name de laatste dag had ze hele zere voeten, maar het publiek heeft haar er doorheen geholpen. De Heinoërs liepen in hun eigen tempo, maar op de laatste dag spraken ze af gezamenlijk naar de finish te lopen. Eenmaal overgekomen waren ze meer dan trots! En terecht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.