Home / archiefcentraal / heinoers actief bij de stuwzangers vilsteren

heinoers actief bij de stuwzangers vilsteren

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren draait op volle toeren deze zomer. Het koor met dirigent Flip Jonkman en enkele leden uit Heino stond woensdag nog op een podium in Lemele en trad vrijdagavond alweer op, voor een enthousiast publiek in Dalfsen.

Enkele koorleden gingen vrijdag zelfs per fiets richting Dalfsen, naar een prachtige plek aan de Vecht. Op die fraaie plek in Dalfsen was ook de bekende muzikant Aalt Westerman uit Nieuwleusen één van de toehoorders. De kritische ‘noot’ bleef uit, want het koor onder leiding van Flip Jonkman bleef van begin tot eind behoorlijk in vorm.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.