heino 2 had rotseizoen maar dankt sponsors

VV Heino 2 heeft een teleurstellend seizoen achter de rug, maar de spelers willen toch hun sponsors nog even flink bedanken. Daar werken we met liefde aan mee. Maar voor wat hoort wat, vinden we, dus daarom willen we er wel een beetje achtergrond van zo’n team bij hebben.

Een teleurstellend seizoen in de hoofdklasse. Maar hoe zit dat precies? Kan een tweede team hoofdklasse spelen? En kunnen ze bij Heino dan niet beter het eerste en het tweede verwisselen? Hebben we het hier over een voetbal-, viets- of visvereniging? Het zal toch wel over voetballen gaan?

Of een andere vraag. De leiders van het team zijn Jort Paauw en Rutger Folgers. Is Jort de zoon van Harry Paauw? Die laatste is voorzitter bij Rohda Raalte en probeert met man en macht terug in de hoofdklasse te komen. Kan hij niet eens te rade gaan bij zijn zoon?

En dan de sponsors. Hoofdsponsor is Bike Life. Medesponsors zijn Café Restaurant Marktzicht en Seine Wonen. Dat is dus een specialist in fietsen, een kroeg en een slaapstimulerend bedrijf. Is het dan niet gek dat het seizoen teleurstellend verliep? We zijn uiteraard erg benieuwd naar de antwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.