heel wijhe loopt uit voor gezellige braderie

Een drukte van belang. Dat was het donderdagmiddag op de Langstraat in Wijhe. Niet zo gek natuurlijk, want die straat was weer het decor voor een grote braderie en stond daarom vol met allerlei kraampjes. Daar hielden de mensen het met dit benauwde weer echter niet zo heel erg lang vol. De terrassen waren daarentegen opvallend dicht bevolkt.

Daar zaten veel Wijhenaren met een verkoelend biertje of frisdrankje in de stralende zon. Heerlijk en erg gezellig! De kinderen vermaakten zich ondertussen prima bij de Nintendo Wii spelcomputer-wedstrijden of op een heksenbezemsteel. Op een bezemsteel? Jazeker, want tijdens de braderie werd namelijk het Wijhese kampioenschap heksenbezem vliegen gehouden. En dat het niet makkelijk is om lang op een bewegende bezemsteel te zitten, merkten de kinderen al snel. Ach wat maakt het ook uit, het plezier was er niet minder om!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.