Home / archiefcentraal / grote schuurbrand in laag zuthem

grote schuurbrand in laag zuthem

Aan de Colckhof in Laag Zuthem is vrijdagmiddag een schuur uitgebrand. De schuur had een rieten dak en dat gaf zoveel brand dat de brandweer van Heino steun kreeg van ploegen uit Raalte, Olst-Wijhe, Lemelerveld en Zwolle. Die laatste kwam met een speciale ladderwagen.

Doordat de schuur slechts enkele meters van een woning met rieten dak af lag, deed de brandweer er uiteraard alles aan om te voorkomen dat de brand zou overslaan, zo meldt NuHeino.nl. Dat lukte. De schuur is volledig afgeschreven waarbij er ook asbest is vrijgekomen, het bijbehorende woonhuis kon worden gered. Er vielen geen gewonden.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.