Home / archiefcentraal / grote interesse sallandse wandelvierdaagse

grote interesse sallandse wandelvierdaagse

Terwijl ze in Nijmegen op het moment de benen uit hun lijf lopen, kent de Sallandse Wandelvierdaagse ook goede tijden. “Het aantal deelnemers dat zich tot heden inschreef laat zich al met drie cijfers schrijven. Iedere dag komen er nieuwe bij, maar de grote stroom moet nog wel komen. We verwachten de meeste inschrijvingen in augustus en september”, aldus Frits Offenberg, secretaris van de Sallandse Wandelvierdaagse.

De Nijmeegse Vierdaagse wordt gebruikt om reclame te maken. Posters en flyers worden er uitgedeeld. Die komen ook overal in de regio te hangen. Daar wordt op dit moment aan gewerkt. Je kunt daar ook niet te lang mee wachten, want we hebben het hier wel over een vierdaagse voor twintig en veertig kilometer. Daar moet je dus wel even voor getraind hebben.

Offenberg: “In het wandelboekje dat we aan wandelaars uitreiken, brengt ex-marathonloper Gerard Nijboer diverse adviezen uit met betrekking tot het wandelen en de voorbereiding op de Sallandse vierdaagse. Ook op onze website zullen nog de nodige adviezen geplaatst worden.”

De organisatie heeft de vaart er goed in. Op hoofdlijnen zijn er al stevige knopen doorgehakt. Zo is zowel de start als finish op de Domineeskamp in Raalte. De deelnemers kunnen hun auto parkeren op het MBI-terrein en er komen speciale verwijsborden vanuit de richtingen Zwolle, Ommen, Almelo en Deventer.

De routes van de Sallandse Wandelvierdaagse gaan richting Wijhe, Heino, Hellendoorn en Heeten. Ze doen zoveel mogelijk de dorpskernen aan. Hoe ze precies lopen? We zouden zeggen: Schrijf je in, dan kom je er vanzelf achter.

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.