Home / archiefcentraal / groeten vanaf camping de krieghuusbelten

groeten vanaf camping de krieghuusbelten

Groeten vanaf de Krieghuusbelten. Deze vakantie doen we met enige regelmaat de groeten vanaf de Krieghuusbelten, camping op de grens van Heino, Raalte en Lemelerveld. Wie iedere keer de groeten doet? Ze mogen het op de camping bedenken. Onderstaand verhaal is gisteren geschreven. Vanavond is dus gisteravond.

“All right, helleuw helleuw. Dit keer een groet vanuit het verre Hollywood. Jaja wij het Njoy-recreatieteam en onze campingvrienden hebben het goed naar ons zin hier op de Hollywood camping. Vanaf dinsdag leven wij al in een Hollywoodthema ‘Make Me A Star’. Vanavond is de grote avond. De kinderen mogen zich opgeven voor de ‘Make Me A Star Show’. Alle talenten zijn toegestaan. Veel kinderen hebben zich opgegeven om vanavond op het podium als een ster te gaan schijnen. Verschillende ouders kwamen vanmiddag al kijken bij het oefenen, en de drie collega’s die omgetoverd zijn tot Steffie Starlight, Dizzy Dinamite en presentator Peter-Jan Fans lopen met een hoop bombarie over de camping om de grote show van vanavond te promoten.”

“Tja, zoals u leest vervelen wij ons geen moment op de camping en hebben wij en de kinderen er nog geen last van dat het zomerse weer nog op zich laat wachten. In deze editie wilden wij als recreatie-team ook een kleine schets meegeven hoe over onze werkdag er 6 dagen per week uitziet.”

“De dag begint altijd met rustig opstaan zo rond half acht, helaas zijn Rick en Jeroen de twee schone slapers van het team en hebben de grootste moeite met opstaan. Als de versgebakken broodjes van onze lieftallige winkelmedewerksters Lieke en Jesse warm en wel achter de kiezen zijn, worden alle knutselspullen weer klaar gezet door Milou en Anne. K3 knalt weer door de speakers, en om 10.00 uur worden de deuren weer open getrokken door onze popelende kinderen.”

“Dit is het moment dat iedereen ineens toch weer actief begint te knutselen, en gaat het knutselfeest tot zo’n half twaalf door. Om 14.00 uur is het wat actiever bezig zijn, en spelen we een gaaf bosspel of doen we coole sportspelen. Om 16.00 uur is het tijd voor onze allerkleinste makkertjes van de camping. Zij beleven om de twee dagen een te gek avontuur met Poepoe de oude wijze aap, Timo de kleine tijger, en de Zingende Zon. De tijd tikt door voor de campinggast terwijl de tijd voor ons doorvliegt, want om 18.15 uur staan we weer op de step om de kinderen op te halen voor een spetterende, dynamische en komische aflevering van het schatertheater.”

“Het schatertheater is voor de kinderen elke dag weer een avontuur die zij samen met de typetjes Rees-Kees en Ed-Kroket beleven. We sluiten af met een Hi-Five en vliegen door naar 19.15 uur. Bijna aan het eind, want om acht uur staat er altijd nog een leuke spelshow, familie-quiz, speurtocht, volleybaltoernooi of wat al niet meer op het programma. Om 21.30 uit gaan onze deuren dicht en sluiten wij af met hapje, drankje en een evaluatie met een vrolijke noot. De dag zit er op en de oogjes gaan dicht, of nee, nee toch niet. Nog helemaal vergeten op te ruimen, whaaahhhhh…”

“Het woord van de dag is vandaag Morgen, 17-07-2008. Kaylee van 9 is daar voor verantwoordelijk. Loopt ze naar Rick, gaat in een charmante houding staan, en zegt met de daarbij behorende emoties en gebaren: “weet je wat jij bent Rick, een loser loser, een dubbel loser, aha duuhhhhh….”. Rik stond perplex en Kaylee sloot af met ‘zie jullie morgen op mijn verjaardag’.”

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Home / archiefcentraal / groeten vanaf camping de krieghuusbelten

groeten vanaf camping de krieghuusbelten

Groeten vanaf de Krieghuusbelten. Deze vakantie doen we met enige regelmaat de groeten vanaf de Krieghuusbelten, camping op de grens van Heino, Raalte en Lemelerveld. Wie iedere keer de groeten doet? Ze mogen het op de camping bedenken. Vandaag stelt de familie Van der Wal zich voor.

“Hallo alle lezers en vakantiegangers! De komende weken gaan we jullie laten meeleven met ons campingleven. Ons gezin bestaat uit vijf personen. Drie dochters van 8, 16 en 18 jaar. Jullie snappen natuurlijk wel dat als je 18 en 16 bent, je het ook heerlijk vindt om het huis voor jezelf te hebben. Vandaar dat de oudste twee thuis blijven en ons zo af en toe opkomen zoeken.”

“Sanne, mijn man Theo en ik zelf blijven vijf weken op Camping de Krieghuusbelten. Er zijn al twee gezellige weken om. In die weken hebben we al veel mensen leren kennen. Sanne is van de vroege morgen tot de hele late avond op pad. Ze heeft al veel vriendinnen en een vriendje op de camping. Soms wordt het weleens te gek. De bedtijden worden al later. Maar ja, dat moet kunnen als je het naar de zin hebt op de camping.”

Volgende keer

De volgende keer vertellen we wat we allemaal meemaken op Camping de Krieghuusbelten, en in de dorpen er omheen.

Groetjes van de familie Van der Wal

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Home / archiefcentraal / groeten vanaf camping de krieghuusbelten

groeten vanaf camping de krieghuusbelten

Groeten vanaf de Krieghuusbelten. Deze vakantie doen we met enige regelmaat de groeten vanaf de Krieghuusbelten, camping op de grens van Heino, Raalte en Lemelerveld. Wie iedere keer de groeten doet? Ze mogen het op de camping bedenken. Vandaag stelt het recreatieteam zich voor. En gezien hun openingsgroet hebben ze er zin in.

“Aloha, hier zijn we dan, het Njoy-recreatieteam van camping de Krieghuusbelten. Wij zijn Rick, Milou, Maaike, Anne en Jeroen. Wij zorgen voor vermaak op de camping voor jong en oud. Toch zijn kinderen tot en met 12 jaar onze grootste doelgroep. Deze zomer zijn we er zeven weken. In die tijd beleven wij allerlei avonturen met de kinderen.”

“Iedere week is er een ander thema. Deze week is ‘Make Me A Star’ de rode draad. Drie collega’s worden omgetoverd tot ware sterren, regelrecht uit Hollywood. En het is natuurlijk de bedoeling dat de Krieghuuskinderen ’s nachts dromen dat ze een echte Hollywood-ster zijn.”

“We willen iedere editie afsluiten met het woord van de dag. Dat is vandaag Statige-haire. Brit van 8 jaar oud had dat opgevangen. We hebben twee stagiaires van het CIOS in ons team. Zegt Brit tegen Jeroen: ‘Is Milou een statige-haire’?”

Volgende keer

Het werken in een recreatieteam brengt organisatorisch veel met zich mee. Niet alleen met de kinderen, maar ook samen maken wij natuurlijk hilarische momenten mee. Maar daar de volgende keer dus meer over.

Groetjes van recreatieteam Njoy

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.