groeten vanaf camping de krieghuusbelten

Groeten vanaf de Krieghuusbelten. Deze vakantie doen we met enige regelmaat de groeten vanaf de Krieghuusbelten, camping op de grens van Heino, Raalte en Lemelerveld. Wie iedere keer de groeten doet? Ze mogen het op de camping bedenken. Onderstaand verhaal is gisteren geschreven. Vanavond is dus gisteravond.

“All right, helleuw helleuw. Dit keer een groet vanuit het verre Hollywood. Jaja wij het Njoy-recreatieteam en onze campingvrienden hebben het goed naar ons zin hier op de Hollywood camping. Vanaf dinsdag leven wij al in een Hollywoodthema ‘Make Me A Star’. Vanavond is de grote avond. De kinderen mogen zich opgeven voor de ‘Make Me A Star Show’. Alle talenten zijn toegestaan. Veel kinderen hebben zich opgegeven om vanavond op het podium als een ster te gaan schijnen. Verschillende ouders kwamen vanmiddag al kijken bij het oefenen, en de drie collega’s die omgetoverd zijn tot Steffie Starlight, Dizzy Dinamite en presentator Peter-Jan Fans lopen met een hoop bombarie over de camping om de grote show van vanavond te promoten.”

“Tja, zoals u leest vervelen wij ons geen moment op de camping en hebben wij en de kinderen er nog geen last van dat het zomerse weer nog op zich laat wachten. In deze editie wilden wij als recreatie-team ook een kleine schets meegeven hoe over onze werkdag er 6 dagen per week uitziet.”

“De dag begint altijd met rustig opstaan zo rond half acht, helaas zijn Rick en Jeroen de twee schone slapers van het team en hebben de grootste moeite met opstaan. Als de versgebakken broodjes van onze lieftallige winkelmedewerksters Lieke en Jesse warm en wel achter de kiezen zijn, worden alle knutselspullen weer klaar gezet door Milou en Anne. K3 knalt weer door de speakers, en om 10.00 uur worden de deuren weer open getrokken door onze popelende kinderen.”

“Dit is het moment dat iedereen ineens toch weer actief begint te knutselen, en gaat het knutselfeest tot zo’n half twaalf door. Om 14.00 uur is het wat actiever bezig zijn, en spelen we een gaaf bosspel of doen we coole sportspelen. Om 16.00 uur is het tijd voor onze allerkleinste makkertjes van de camping. Zij beleven om de twee dagen een te gek avontuur met Poepoe de oude wijze aap, Timo de kleine tijger, en de Zingende Zon. De tijd tikt door voor de campinggast terwijl de tijd voor ons doorvliegt, want om 18.15 uur staan we weer op de step om de kinderen op te halen voor een spetterende, dynamische en komische aflevering van het schatertheater.”

“Het schatertheater is voor de kinderen elke dag weer een avontuur die zij samen met de typetjes Rees-Kees en Ed-Kroket beleven. We sluiten af met een Hi-Five en vliegen door naar 19.15 uur. Bijna aan het eind, want om acht uur staat er altijd nog een leuke spelshow, familie-quiz, speurtocht, volleybaltoernooi of wat al niet meer op het programma. Om 21.30 uit gaan onze deuren dicht en sluiten wij af met hapje, drankje en een evaluatie met een vrolijke noot. De dag zit er op en de oogjes gaan dicht, of nee, nee toch niet. Nog helemaal vergeten op te ruimen, whaaahhhhh…”

“Het woord van de dag is vandaag Morgen, 17-07-2008. Kaylee van 9 is daar voor verantwoordelijk. Loopt ze naar Rick, gaat in een charmante houding staan, en zegt met de daarbij behorende emoties en gebaren: “weet je wat jij bent Rick, een loser loser, een dubbel loser, aha duuhhhhh….”. Rik stond perplex en Kaylee sloot af met ‘zie jullie morgen op mijn verjaardag’.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.