geslaagd kamp scouting de verbinding

De welpen van scouting ‘De Verbinding’ uit Lemelerveld kunnen terugkijken op een geslaagd kamp. Vanuit het gebouw van de scouting Den Haam gingen ze de hele wereld over. Dit had alles te maken met het thema dat ‘een wereldreis maken’ luidde.

Zo werd er begonnen in Europa. Van Nederland naar Schotland en daarna door naar Frankrijk. De volgende dag werd Amerika bezocht, gevolgd door het Amazone-gebied. Afrika was die dag erna aan de beurt. ’s Avonds werd de bonte avond gehouden, wat zoals wel vaker weer hilarische scènes opleverde.

En zo verliepen de dagen en werd heel de wereld met een bezoekje vereerd. Er werd ook nog een kijkje genomen bij de toekomstige groep, de Scouts, die op dat moment op kamp waren in Vilsteren. Slapen in het weiland, dat is wat ze daar hebben gedaan. Dat belooft wat voor volgend jaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.