genomineerden voor roja 2008 zijn bekend

De genomineerden voor de verkiezing van de Raalter Onderneming van het jaar 2008 zijn bekend gemaakt. Verdeeld over drie categorieën, maken de volgende ondernemingen kans op de eervolle onderscheiding.

In de categorie ‘Detailhandel’ zijn genomineerd: Ter Haar Manmode (Raalte), Kitchen Café (Heino) en Kruiper Fietsen, Scooters en Tuinmachines (Raalte). In de categorie ‘Handel, Industrie en Dienstverlening’: De Haan Machinefabriek (Heino), Doorgeest Koeltechniek (Heino) en Boerhof Projecten (Heeten). Tot de kanshebbers in de derde categorie ‘Agrarisch’ behoren: Koole & Liebregts (Lierderholthuis), De heren B.A.J. en G.J.M. Elshof (Lierderholthuis) en de heer en mevrouw Meijerink-Verwaarst (Raalte).

Vóór 1 juli konden de ondernemingen worden aangemeld om een kans te maken op de titel Raalter Onderneming van het Jaar 2008. Een deskundige jury, onder leiding van notaris Oors, heeft de aangemelde bedrijven beoordeeld en hieruit een zorgvuldige selectie gemaakt van negen ondernemingen die strijden om de titel ‘ROJA 2008’.

Belangrijk bij de selectie van de negen kandidaten is dat de ondernemers zich in positieve zin weten te onderscheiden. Hierbij kan gedacht worden aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid etc.etc. De jury zal bij elk van de kandidaten een bedrijfsbezoek doen om te kunnen beoordelen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

De bekendmaking van de Raalter Ondernemingen van het Jaar (ROJA) heeft plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 29 augustus van 16.30 uur tot 19.30 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld. De Stichting Stöppelhaene Raalte en de gemeente Raalte nodigen hierbij alle ondernemers en belangstellenden uit de gemeente Raalte van harte uit om bij deze feestelijke uitreiking aanwezig te zijn. Uiteraard is er deze middag voldoende gelegenheid om te borrelen en te netwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.