geen voorverkoop voor jeroen van der boom

Er geldt geen voorverkoop van toegangskaarten voor het optreden van zanger Jeroen van der Boom op 6 augustus in Lemelerveld. Dit meldt de organisatie van de feestweek Lemelerveld nadat er veel vragen over een eventuele voorverkoop binnenkwamen.

De organisatie tipt de bezoekers wel om op tijd te komen, dus in ieder geval voor 21.30 uur. De feesttent gaat om 20.30 uur open. Als je echt zeker wilt zijn van een kaartje, kun je dus het best op tijd komen, zo meldt de organisatie.

Jeroen van der Boom geldt als de topper in het muzikale programma van de feestweek in Lemelerveld. De topentertainer betreedt woensdag 6 augustus het Sukerbietenpodium om op te treden met een liveband die bestaat uit topmusici. Jeroen heeft momenteel een hit met ‘Het is over’. Andere bekende songs van hem zijn ‘Jij bent zo’, ‘Eén wereld en ‘De betekenis’. De entree is tien euro. Voor alle informatie over de feestweek in Lemelerveld moet je zeker hier even een kijkje nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.